6 Ekim 2017 Cuma

Saça İyi Gelen Yağlar

saça iyi gelen yağlar
Saça İyi Gelen Yağlar

Saçlarınız çok dökülüyor ve kırılıyorsa o halde, saça iyi gelen yağlar ile bakım yaptığınız zaman, sizler de en başarılı sonuçları alabilirsiniz. Bu yağların başında susam yağı gelmektedir. Susam yağı ile yapılan bakım ile ilgili olarak bakımın düzenli bir şekilde yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde istenildiği gibi sonuçlar tam olarak alınamamaktadır.

Saça İyi Gelen Yağlar Hangileridir?

Öncelikli olarak bu yağlara susam yağı örneği verdik. Bunun yanı sıra, elbette zeytinyağı örnek olarak verilebilir. Zeytinyağı çok kontrollü şekilde her gün bakım için sürüldükten sonra saçta 10 dakika kadar tutulmalıdır. Sonrasında tamamen temizlenilmesi gerekir.

Zeytin yağının içerisine portakal yağı da eklenerek yapılan bakımlar sizler için çok daha başarılı sonuçlar sunacaktır. Ayrıca, lavanta yağı da katılabilir. Lavanta yağı ile portakal yağı saçlarınızın gereken neme ulaşmasını sağlamış olacaktır. Böylece sizler de daha basit şekilde istediğiniz sonuçları almış olabileceksiniz. Saç diplerinin de canlanmasını sağlayacaktır. Özellikle dökülen saçlar var ise, biberiye yağı ile kekik yağı en hızlı şekilde saçların yeniden kendine gelmesini sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder